Ecuația unui copil normal. Grafice, cifre, statistici și adevăruri

Vreau să vă anunț că au început înscrierile gratuite pentru un nou seminar la Şcoala Părinţilor Responsabili. Fiecare seminar educativ din Şcoala Părinţilor Responsabili este menit să informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi soluţii, răspunsuri, idei, trucuri şi de ajuta şi uşura responsabilitatea uriaşă a unui părinte.

Eu am mai scris despre aceste seminarii, mi se par foarte utile, e un lucru atât de bun că în zilele noastre avem avem acces la informații prețioase în mod gratuit. Iar noi avem de unde alege ce este bun și ce se potrivește nevoilor noastre și ale familiei noastre.

Părinții nu se nasc peste noapte. Copiii da. Tu ești pregătit?

Pe data de 21 aprilie 2017, Qbebe invită părinții la Școala Părinților Responsabili, pentru a lua parte  la cel de-al treilea seminar educativ din acest an – „Ora de matematică”.

Ecuația unui copil normal. Grafice, cifre, statistici și adevăruri” este denumirea seminarului, care are ca scop o incursiune detaliată, plină de informaţii utile, în ceea ce înseamnă dezvoltarea normală a unui copil sănătos în ceea ce priveşte fiziologia acestuia. Seminarul se va se va desfășura între orele 17:00-20:00, la Crown Cișmigiu şi va fi moderat de Tily Niculae, o mămică dedicată. La catedră vor dărâma mituri şi vor detalia cifre, statistici şi adevăruri cei mai bine pregătiţi specialişti din domeniu.

Lecția 1: Ghid pe vârste: greutate și înălțimea copilului va fi abordată de Dr. Cristina Popescu, Medic specialist pediatru

Lecția 2: Când ne dăm seama că există o problemă în dezvoltarea copilului va fi detaliată de Dr. Mirela Stocklosa, Medic specialist pediatru

Lecția 3: Mituri dărâmate – prea scund, prea slab, prea gras, prea înalt? va fi predată de Dr. Purcăreanu Eugen Constantin, Medic specialist în medicină de familie

Lecția 4: Când apelăm la ajutor specializat? va oferi răspunsuri de la Dr. Daniela Vaida, Medic specialist în medicina de familie și pediatrie

Colţul cu activităţi pentru copii va fi asigurat de animatorii Ursulla şi de trupa de teatru pentru copii Pam Pam iar gustările delicioase şi sănătoase vor fi preparate de Nico, mămica responsabilă de la Bucătăraşul cel Dibaci.

La finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii utile pentru mămici. Pagina de înscrieri aici 

Intrarea este gratuită, dar grăbiți-vă pentru că locurile sunt limitate.

Despre ce au învățat părinții la aceste seminarii am mai scris aici:

Eu sunt Alina și îți mulțumesc că ai venit pe blogul meu.  Dacă vrei să fii la curent cu ceea ce scriu, te rog să dai un like paginii de Facebook a blogului aici sau să te abonezi prin e-mail. Te mai aștept. Cu bine! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *