Şcoala Părinţilor Responsabili, seminar gratuit unde tăticii primesc diplomă pentru cursul de puericultură

Şcoala Părinţilor Responsabili se doreşte a fi acel start al viitorilor părinți către noua lume frumoasă care se va modela pentru ei. Părinții vor descoperi informaţii importante despre naştere şi îngrijirea nou-născutului în primele luni. În această misiune vor avea alături cel mai bine pregătiti specialişti în obstretică-ginecologie, alăptare, pediatrie, psihologie şi nutriţie.

Mai mult, tăticii prezenţi la eveniment vor primi o diplomă care să ateste participarea lor la cursuri de puericultură, în baza căreia vor putea obține de la medicul de familie adeverința necesară pentru a primi 10 zile în plus la concediu.

Naşte Natural (www.nastenatural.ro), un proiect care încurajează viitoarele mame să se informeze despre naşterea naturală, organizează în această vară cel mai mare seminar gratuit pentru viitori părinţi. Şcoala Părinţilor Responsabili se va desfășura vineri, pe 16 iunie, între orele 14.30-20.00, la Crown Cişmigiu Bucureşti, şi viitorii părinți vor beneficia de sfaturi oferite de cel mai bine pregătiţi specialişti în domeniu. Participarea este GRATUITĂ în limita locurilor disponibile.

Informații și nscrierile aici: http://nastenatural.ro/scoalaparintilor/

În cadrul evenimentului, care va fi moderat de Anca Sînă Serea și în care vor vorbi medicii, psihoterapeuți, specialiști în mai multe domenii, în care și mamele dar și tații vor primi sfaturi și informații esențiale, va fi și o tombolă.

Câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți dintre persoanele prezente la eveniment, în urma completării unui formular. Premiile constau în: un carucior, o sedinta foto profesionala de maternitate by Sebastian Purice, un cos auto, o pompa de san electrica, un marsupiu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *