Când familia este departe și nevoile sunt multe

Nu este niciun secret că la noi în casă s-a discutat de foarte multe ori despre plecarea din țară. E drept că am adus subiectul ăsta în discuție mult mai mult înainte să avem copil și destul de rar după ce am devenit părinți. Dar nu l-am exclus de tot nici acum.

Eu una sunt genul de persoană care pune familia unită pe primul loc orice ar fi, motiv pentru care noi am decis că ori plecăm toți trei, ori rămânem toți trei în țară. Nu pot lua în calcul varianta de a fi despărțiți.

Pe de altă parte am prieteni care au fost plecați ani de zile din țară, împreună sau separat. Am rude plecate din țară. Fratele meu a fost plecat o bună perioadă, cumnata mea e plecată și ea de ani buni deja. Deci pot să înțeleg foarte bine decizia de a pleca la mai bine, mai ales dacă ți se oferă această ocazie.

Iau în calcul și varianta în care copilul meu își va dori să plece la studii în străinătate. Știu, poate e prea devreme să mă gândesc la asta, dar nu pot să n-o fac. Mă îngrozește un pic gândul că ar putea fi la mii de kilometri depărtare, dar nici nu o voi opri dacă asta își va dori.

Cu toate astea am fost uimită să aflu că, potrivit unui raport al ONU, peste trei milioane de români au ales să se mute și să lucreze în străinătate, România devenind a patra țară din UE, după numărul de emigranți. Unii pleacă din țară în speranța unui trai mai bun, dar cei mai mulți se separă de familiile lor pentru a merge la muncă și pentru a le oferi condiții de viață decente.

(P) Și tocmai pentru că în rândul familiei mele și a prietenilor apropiați sunt mulți plecați din țară și mai ales pentru că știu sigur că și printre voi, cei care mă citiți, sunt multe persoane care au decis să-și încerce norocul peste hotare și sunteți fericiți acolo, m-am gândit că poate ar fi util de știut că există un serviciu care permite transferul de bani online, rapid și la costuri reduse. Ba mai mult, atunci când este o urgență și e nevoie de un transfer foarte  rapid de bani, transferul se poate realiza în numai 30 de minute (această opțiune este valabilă doar pentru transferuri din altă țară către România).  Pe mine m-ar fi ajutat să știu de acest serviciu în urmă cu ceva timp, mă gândesc că poate mai sunt și alții cărora informația le va fi de folos.

Este vorba despre TransferGo, o companie cu politică transparentă care oferă servicii de transfer rapid de bani online la costuri mai mici decât băncile si sumă garantată la destinație.  Este un serviciu ușor de folosit, îți trebuie doar card (sau internet banking) și internet.

În plus, în cazul în care recomanzi și prietenilor acest serviciu, poți câștiga o sumă deloc de neglijat, dar asta numai în cazul în care prietenul folosește și el acest serviciu. Filmulețul acesta explică foarte bine cum funcționează acest sistem de recompensă.  Mai multe detalii despre TransferGo găsiți pe site-ul companiei. Sper să vă fie de folos! :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *