O nouă dragoste, trupa PAM-PAM

Știți deja că noi suntem mari fani teatru și spectacole pentru copii. Mergem cât putem noi de des, Sophie e foarte încântată. Prima dată am mers cu ea într-o sală de spectacol când nici nu împlinise doi ani și de-atunci e îndrăgostită de teatru. Și nici nu vă pot spune cât de tare mă bucură pe mine asta. Eu mereu am zis că trebuie să le arătăm copiilor partea frumoasă a lumii dacă vrem să nu o aleagă mai târziu pe cea urâtă.

Încă de anul trecut, eu am descoperit Trupa PAM-PAM la un eveniment în care și eu am fost implicată trup și suflet. Și vreau să vă spun că trup și suflet au fost și ei. Atunci Sophie nu era cu mine, dar mi-am promis că trebuie să-i fac cunoștință cu Vio, Pia și Kito, cele trei personaje principale ale trupei. Și i-am făcut. Așa cum mă așteptam, a fost dragoste la prima vedere.

Trupa PAM-PAM face un teatru muzical minunat pentru copii. N-am văzut nici măcar un spectacol de-al lor unde copiii să nu danseze, să nu cânte. Și nu doar copiii, și părinții sau bunicii deopotrivă. Dar distracția nu e tot. Oamenii ăștia fac din spectacolul ăsta muzical adevărate lecții de viață pentru copii. Copiii învață lucruri distrându-se. Și eu am convingerea că lucrurile învățate astfel rămân cel mai bine în căpșorul lor.

PAM-PAM are spectacol sâmbăta aceasta, de la pra 11, la Teatrul Elisabeta (în București, dar ei merg și prin țară). Se numește ”Călătorie muzicală pe aripile Vantului” și este povestea a trei prieteni, instrumente muzicale Vio (vioară), Pia (pian) și Kito (chitară) care, cu sunetele și muzică lor, fac viață mai frumoasă. inguinul Pam-Pam și ursul pândă Bum-Bum completează perfect trio-ul. Cei trei prieteni nu reușesc să se decidă unde vor merge în vacanță, așa că se hotărăsc să facă un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanță o petrec la mare sau la munte? Însă, Vântul le strică planurile, Pam-Pam și Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luați pe sus și trebuie salvați! Cei trei prieteni Pia, Vio și Kito vor porni într-o călătorie în jurul lumii pe o claviatură muzicală în căutarea prietenilor lor! Copii și părinți se pot bucură de călătoriile fantastice “pe aripile Vantului” ale celor trei prieteni care, într-un final, vor reuși să îi salveze pe Bum-Bum și Pam-Pam.

pam pam 1

Prețul biletului este de 25, respectiv 35 de lei, dar distracția și voia bună, credeți-mă, sunt neprețuite. Biletele le puteți găsi aici . Sophie abia așteaptă 🙂

 

Pe scurt despre PAM-PAM

PAM PAM este înființată de Daisy Daniela Toma, care este și directorul programului Learn With Music. Daisy are o relație tare specială cu muzica, are o vastă experiență în munca alături de copii și ține foarte mult la calitatea spectacolelor și la mesajele transmise copiilor.

Trupa PAM-PAM este alcătuită din trei personaje principale: Vio – vioara (Mirela Jienescu), Kito chitara (Flavius Calin), Pia – pianul (Gabriela Alexandru).  Lor li se alătură în aventuri ursulețul BUM BUM și pinguinul PAM PAM.

Pentru a afla mai multe despre ei puteți intra pe site-ul lor pam-pam.ro, iar dacă vreți să fiți la curent cu toate lucrurile frumoase pe care le fac îi puteți urmări pe pagina de Facebook PAM PAM

Eu vi-i recomand cu mare căldură 🙂


Eu sunt Alina și îți mulțumesc că ai venit pe blogul meu. Dacă ți-a plăcut aici și vrei să fii la curent cu ceea ce scriu, te rog să dai un like paginii de Facebook a blogului aici sau să te abonezi prin e-mail. Te mai aștept. Cu bine! 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *