vineri, mai 17, 2024
Recomand

Vouchere pentru voi

Pentru că de mai multe ori am primit mesaje de la voi despre cărțile de parenting pe care le recomand, am zis să fac ceva în sensul ăsta.

Așa cum v-am răspuns, sincer, eu nu am citit decât vreo două cărți de parenting, în timpul sarcinii, dar cu niciuna dintre ele nu am fost nici măcar parțial de acord, foarte puține lucruri din ele rezonau cu modul meu de a simți și de a gândi. Mi-e clar  că nu am nimerit cărțile potrivite.

Până acum am crescut-o pe Sophie așa cum am simțit, așa cum mi-a arătat ea și îmi place să cred că nu am făcut greșeli majore. Am convingerea însă că, dacă m-aș fi informat mai mult, peste multe etape dificile am fi trecut mai ușor, cu mai puține frici, cu mai puțină panică.

Acum însă, pentru că a mai crescut și pentru că provocările au ajuns la un alt nivel, mi-am propus să caut cărți bune, să aflu lucruri utile pentru drumul nostru de acum încolo. Asta nu înseamnă că în continuare nu voi face tot ce simt că e bine pentru noi, dar e bine să faci lucrurile în cunoștință de cauză.

Și pentru că vreau să vă încurajez și pe voi să citiți cărți bune, despre parenting, dezvoltare personală, dar și despre cuplu, vă ofer un voucher cu reducere de 20% la produsele din shop-ul de pe paginadepsihologie.ro.

voucher

Pe Pagina de Psihologie găsiți nu doar cărți bune de parenting, dezvoltare personală și cuplu, dar și CD-uri cu ghiduri privind pregătirea pentru grădiniță, pentru corectarea unor comportamente, idei pentru un timp de calitate cu copilul și multe, multe alte lucruri frumoase și utile.

Raluca a făcut și o listă cu cărțile bune pe care le recomandă ea, eu intenționez să achiziționez o parte din ele, am încredere în recomandările ei.  Lista ei o găsiți aici: 8 recomandari de carti pline de inspiratie pentru parinti

2 comentarii la „Vouchere pentru voi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *