marți, decembrie 5, 2023
Despre mine și blogul meu

Despre mine și blogul meu

Bună, Numele meu este Alina Serea și, de când sunt mamă, viața mea s-a schimbat complet. Cu fiecare zi în care am încercat să fiu o mamă mai bună, m-am redescoperit pe mine.

De când am născut, fricile mele au luat amploare, temerile mele au fost și sunt mai multe și complet diferite de cele pe care le aveam înainte. Așa a luat naștere blogul Frici de mămici, din dorința de a împărtăși cu alte mame provocările vieții de mamă și lucrurile pe care le-am descoperit în drumul meu. Am pornit de la convingerea că sunt foarte multe mame care îmi împărtășesc fricile, care se confruntă cu aceleași probleme ca și mine și pentru care rolul de mamă nu este doar minunat, este, de foarte multe ori, și dificil.

Am învățat și învăț în fiecare zi și la fiecare pas să conștientizez fricile și emoțiile pe care le simt, să le accept, ca apoi să fac alegeri mai înțelepte. Pe parcurs, relația cu copilul meu m-a făcut să-mi pun multe întrebări despre mine, despre noi, despre lume. Unele întrebări au avut răspunsuri dureroase și a fost nevoie să caut în profunzime.

Din 2019, din dorința de a fi o mamă mai bună și un om mai împlinit, care să trăiască o viață cu sens, am decis să-mi schimb radical viața, să-mi ascult inima și să-mi urmez visul de a deveni psihoterapeut.

De atunci, am urmat și încă urmez formări, cursuri, specializări, terapie personală. Cu fiecare pas făcut, m-am redescoperit mai mult pe mine, viața, lumea.

Îmi doresc să dau mai departe tot ce am învățat și tot ce învăț zi de zi, pentru că simt multă bucurie și împlinire să contribui la binele și dezvoltarea celor din jur. Și pentru că cred cu tărie în faptul că o lume mai bună se construiește cu fiecare om care învață să fie mai bun cu el însuși, cu fiecare copil crescut cu iubire, conștient și sănătos.

Vă îmbrățișez!

Pe mine mă găsiți la:

? E-mail – alina.fricidemamici@gmail.com
? Facebook– Frici de mămici
? Instagram – alinaserea.fricidemamici.ro

Despre blog

Atunci când am înființat blogul, în 2015, nu mă așteptam, deși recunosc că îmi doream, să am parte de un feedback pozitiv și atât de rapid la postările mele. Asta m-a încurajat enorm și vă mulțumesc tuturor celor care mă citiți și celor care mi-ați scris!

În primul an de blog, adică până în octombrie 2016, pagina de Facebook a blogului a ajuns la peste 21.000 de prieteni (îmi place să spun și să cred așa). În timpul ăsta am scris 300 de postări și s-au strâns peste 1400 de comentarii pe blog. Iar blogul a ajuns în 12 luni la aproape 900.000 de vizualizări și aproape 500.000 de unici, potrivit Google Analytics. Persoanele care mă citesc sunt în majoritate femei – 91%, cu vârsta cuprinsă între 25 și 45 de ani (65 %), deși sunt cititori de toate vârstele (inclusiv mama și soacra) și le mulțumesc tuturor.

Scriu din pasiune și pentru că scrisul este o terapie și pentru mine. Scriu pentru că îmi doresc ca ceea ce eu am învățat și învăț zi de zi să contribuie la o lume mai bună, mai conștientă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *