Despre mine și blogul meu

Bună,

Numele meu este Alina Serea și, de când sunt mamă, viața mea s-a schimbat complet. Cu fiecare zi în care am încercat să fiu o mamă mai bună, m-am redescoperit pe mine.

De când am născut, fricile mele au luat amploare, temerile mele au fost și sunt mai multe și complet diferite de cele pe care le aveam înainte. Învăț în fiecare zi și la fiecare pas să le conștientizez, să le accept, ca apoi să le fac față.

Mi-am dorit de când mă știu să am un loc al meu în care să-mi scriu gândurile și trăirile, dar m-am limitat ani de zile la a scrie doar pentru mine, pe hârtie. Public am scris în presă, aveam șapte ani de presă tabloidă și jumătate de an de experiență în presa de parenting când mi-am făcut  blogul. Am decis într-o seară că am nevoie de un spațiu unde să scriu ce simt, exact așa cum simt.

Așa că pe acest blog vă împărtășesc experiențele și temerile mele, năzbâtiile copilei mele, rețete pe care eu le-am testat și care poate sunt și pe placul vostru (pentru că îmi place să gătesc, e o terapie pentru mine), dar și informații care v-ar putea fi utile. Anii de presă își spun și ei cuvântul, așa că nu mă pot abține să nu comentez și anumite știri care m-au atins într-un fel sau altul.

Am convingerea că sunt foarte multe mame care îmi împărtășesc fricile, care se confruntă cu aceleași probleme ca și mine și pentru care rolul de mamă nu este doar minunat, este uneori și dificil.

Despre blog

Nu mă așteptam, deși recunosc că îmi doream, să am parte de un feedback pozitiv și atât de rapid la postările mele. Asta m-a încurajat enorm și vă mulțumesc tuturor celor care mă citiți și celor care mi-ați scris.

În primul an, adică până în octombrie 2016, pagina de Facebook a blogului a ajuns la peste 21.000 de prieteni (îmi place să spun și să cred așa). În timpul ăsta am scris 300 de postări și s-au strâns peste 1400 de comentarii pe blog. Iar blogul a ajuns în 12 luni la aproape 900.000 de vizualizări și aproape 500.000 de unici, potrivit Google Analytics. Persoanele care mă citesc sunt în majoritate femei – 91%, cu vârsta cuprinsă între 25 și 34 de ani (65 %), deși sunt cititori de toate vârstele (inclusiv mama și soacra) și le mulțumesc tuturor.

Scriu din pasiune și pentru că scrisul este o terapie pentru mine. Scriu pentru că experiențele mele ar putea ajuta pe cineva și mă feresc de fiecare dată  să dau sfaturi pentru că sunt conștientă de cât de diferiți suntem.  Dar, da, pe blogul meu sunt și postări plătite, multe dintre cele de la categoria Recomand. Asta pentru că nu am avut nicio moștenire și nici părinți milionari, de la 17 ani m-am descurcat singură. Și în continuare veniturile mele vin din scris. Un lucru este foarte important și vreau să-l subliniez, nu recomand produse sau servicii pe care eu și familia mea nu le-am folosi pentru noi. Da, am refuzat să fac asta, chiar dacă uneori au fost sume ce mi-ar fi prins tare bine la bugetul familiei. Textele postărilor plătite îmi aparțin, muncesc pentru ele, mă informez, vreau ca aceia dintre voi care le citesc să primească informații utile prin intermediul lor.

Am primit foarte multe e-mailuri și mesaje în ultima perioadă, mulțumesc din suflet celor care mi-ați scris, mai ales pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o. Nu întotdeauna am soluții la întrebările voastre, așa cum nu am de multe ori nici la ale mele, dar am răspuns de fiecare dată cât de repede am putut și cât de bine am știut.

Acestea fiind spuse, urarea mea pentru voi, dar și pentru mine, este: să fim bine cu noi, ca să putem fi bune cu copiii noștri!

Pe mine mă găsiți la:

📧 E-mail – alina.fricidemamici@gmail.com
👉 Facebook– Frici de mămici
👉 Instagram – alinaserea.fricidemamici.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *