Seminar gratuit: Ora de anatomie – Corp sănătos. Copil frumos

Eu mereu am spus că pentru a fi un părinte mai bun ai nevoie de informații. Instinctul ne ajută, nu spun nu, dar informațiile alese corect sunt cele care contribuie cu adevărat la evoluția noastră. Și da, să fii un părinte bun se învață. Eu am învățat atât de multe lucruri bune și utile la seminariile la care am fost până acum încât sunt profund recunoscătoare. Pot spune fără nicio reținere că am devenit o mamă mai bună datorită multor dintre aceste seminarii.

De ce vă spun toate astea? Pentru că  Qbebe lansează anul acesta o campanie de informare de mare amploare pentru educaţia părinţilor care va purta numele de Şcoala Părinţilor Responsabili. Pentru că, aşa cum părinţii ghidează cu atenţie, dăruire şi dragoste paşii copilului, în drumul lui în viaţă, tot aşa, Şcoala Părinţilor Responsabili îndrumă cu atenţie şi grijă paşii părinţilor în creşterea şi educarea copiilor, depăşind bariera comunicării online şi oferind interacţiune directă cu cei mai bine pregătiţi specialişti din toate domeniile ce vizează parentingul. Fiecare seminar educativ din Şcoala Părinţilor Responsabili este menit să informeze corect, fiind organizate cu determinarea de a oferi soluţii, răspunsuri, idei, trucuri şi de ajuta şi uşura responsabilitatea uriaşă a unui părinte.

Părinții nu se nasc peste noapte. Copiii da. Tu ești pregătit?

Pe data de 3 Martie 2017, Qbebe invită părinții la Școala Părinților Responsabili, pentru a lua parte  la primul seminar educativ din acest an – „Ora de anatomie”.

„Corp sănătos, copil frumos” este scopul şi denumirea seminarului, ce se va desfășura între orele 17:00-20:00, la Crown Cișmigiu. Seminarul va fi moderat de Tily Niculae, una dintre cele mai dedicate mămici din zona de parenting. Se vor aduce în discuție probleme ale sistemului digestiv și respirator, sfaturi prețioase în legătură cu bolile copilăriei și cu traiul în colectivitate, urmând traseul a 4 lecţii importante, susţinute de cei mai pregătiţi profesori – medici şi specialişti:

Lecția 1: Sistemul respirator și prevenția și tratarea răcelilor – Dr. Ana Maria Apostol
Medic specialist ORL

Lecția 2: Sistemul digestiv și prevenția și tratarea bolilor digestive – Alina Stoica, terapeut nutriţionist

Lecția 3: Ghid de utilizare a bolilor copilăriei – Dr. Angelica Vişan, Medic Specialist Boli Infectioase INBI Prof. Dr. Matei Bals

Lecția 4: Imunitatea copilului și traiul în colectivitate – Dr. Alina Ciocoiu, Medic primar neonatologic, Specialist in pediatrie

Colţul cu activităţi pentru copii va fi asigurat de animatorii Ursulla. La finalul evenimentului se va organiza o tombolă cu premii.

Pagina de înscrieri: http://www.qbebe.ro/scoalaparintilorresponsabili/oradeanatomie.php

Locurile sunt limitate!

Despre Qbebe

Qbebe  este revista online dedicată mamelor și viitoarelor mame care înțeleg această uriașă responsabilitate și oferă părinților informațiile de care au nevoie pentru a-și crește copilul frumos și sănătos. Qbebe este chiar mai mult decat o revistă, este o comunitate de mămici și tătici determinați să ofere copiilor lor cel mai bun, mai frumos și mai sănătos start în viață. Qbebe  ajută, susține și felicită sute de mii de părinți din România, care își cresc cu responsabilitate și dragoste copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *