Shoppingul după ce devii mamă

Am realizat în ultima perioadă că eu, una dintre cele mai mari împătimite ale shopping-ului pe care le cunosc, nu mai am răbdare deloc să fac cumpărături. De niciun fel. Mi se pare timp pierdut, timp pe care aș putea să-l petrec cu copilul meu sau să fac orice altceva. De fiecare dată când am fost prin magazine, am plecat cu un fel de frustrare. Parcă e prea mult efort pentru nimic. Motiv pentru care am devenit fanul magazinelor online. Produsele sunt sortate, poți să pui filtre în funcție de orice ți-ar putea trece prin cap și cumpărăturile îți vin la botul calului. E foarte important să găsești însă magazine online de încredere, cu produse și servicii de calitate, pentru că nu este exclus să-ți iei ditamai țepele când intri pe niște site-uri obscure. Și vă sfătuiesc, din proprie experiență, să fiți atente la asta, să căutați review-uri despre magazinele online, s-ar putea să aveți mari surprize. Și deloc plăcute.

Și pentru că am intrat în febra pregătirilor pentru ultimul an de grădi și eu una sunt deja cu gândul și cu inima în gât pentru anul viitor, când vom începe și școala, sunt foarte atentă la site-urile de unde pot cumpăra rechizite de calitate, dar la prețuri ok.

(p) De curând am descoperit happyschool.ro, un site cu o gamă largă de produse, unde găsiți cam tot ce are nevoie un copil la început de an școlar, de la ghiozdane și ce e necesar să conțină ele, până la tot felul de jocuri educative.

Ce mi-a atras în primă fază atenția este faptul că produsele pe care le au sunt unele cu licență, iar asta poate fi în sine o garanție a calității, pentru că cei care licențiază au niște standarde de calitate ce trebuie respectate. Pe lângă asta, nu știu la voi cum e, dar fii-mea a dezvoltat tot felul de pasiuni pentru personajele din desene animate. Și-a tot schimbat preferații în timp,  dar Sofia 1 și Elsa au rămas constant prietenele ei.

Eu cred că, dacă putem, e bine să le luăm copiilor rechizite prietenoase. Ori dacă ea se identifică cumva cu Sofia 1, pe care o consideră o eroină, mi se pare drăguț să țin cont de pasiunile ei. Și noi, pe vremea noastră avem idoli, colecționam postere și tot felul de obiecte cu personajele preferate și asta ne făcea să ne simțim bine. Vă mai amintiți nu? 🙂

Revenind, noi în căutarea de rechzite, ce să vezi, ne-am ales cu niște jucării. Cu Sofia I, desigur :). Am ales o cutie cu stickere, are vreo 450 și este 18, 36 lei. Asta cu lipitul abțibildurilor e una dintre activitățile preferate ale Sophiei de ceva vreme, i se pare că așa își personalizează lucrurile. Sunt abțipilduri de toate dimensiunile, unele din hârtie lucioasă, unele cu sclipici, altele fără, unele din plastic.

stickere

stickere 1

Mai avem o agendă cu cheiță și pix, tare simpatică, pentru că mi-a zis că ea are misterele ei și le pune acolo. De fapt, el se și numește Jurnal Secret și veți vedea că-l mai numim și ”penar secret”. Pe lângă faptul că e tare drăguță și că și eu am o pasiune pentru agende, îmi place faptul că lacătul chiar funcționează și pare chiar rezistent. Asta este 20, 58 lei.

agenda

agenda 1

Și o sticlă cu pai. Apropo de pai, asta a fost modalitatea prin care am scăpat de biberon, momentul în care a descoperit paiul. Și tot când a descoperit paiul a început să și bea apă, până atunci eram disperată că nu reușeam să-i dau apă. Sticla este 10, 58 lei și e dintr-un material rezistent, pare să facă față trântelor ce vor urma 🙂

sticla

Și asta nu e tot, ne-am pricopsit și cu un puzzle cu 100 de piese și alte câteva accesorii. E un puzzle trainic, dintr-un carton gros, așa că ne vom petrece multe seri de-acum în compania lui.

puzzle1

puzzle

Așadar, fie că sunteți în căutare de rechizite pentru școală sau grădi, fie că vreți să luați niște jucării educative cu personajele preferate, vă invit să aruncați un ochi pe happyschool.ro, e foarte posibil să găsiți ceva care să vă placă.

Și cum Sophie a fost tare încântată de toate astea, și-a dorit să le și prezinte în video pe care l-am făcut. Iat-o:

Eu sunt Alina și îți mulțumesc că ai venit pe blogul meu.  Dacă vrei să fii la curent cu ceea ce scriu, te rog să dai un like paginii de Facebook a blogului aici sau să te abonezi prin e-mail. Te mai aștept. Cu bine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *