Campania J.O.C – un mod de a dona jucării și altor copii mai puțin norocoși

Eu una mărturisesc sincer că am căzut în patima cumpăratului jucăriilor mai mult decât mi-aș fi dorit. Când era încă micuță mi-am propus să fiu cumpătată, să nu exagerez, să nu cedz la fiecare tentație. Dar cumva, de fiecare dată când vedeam un lucru și aveam convingerea că acel lucru o va bucura și-i voi vedea încântarea pe față, parcă uitam ce mi-am propus.

Așa am ajuns să avem în casă trei coșuri cu jucării, jucării pe mobilă, pe sub mobilă, prin dulap și peste tot. Asta deși am mai dat din ele de-a lungul timpului, de fiecare dată când am avut ocazia. Le-am donat, le-am dat prietenilor cu copii mai mici sau altor prieteni de-ai Sophiei.

Dar, cum bine știm cu toții, din nefericire sunt o mulțime de copii care nu numai că nu au trei coșuri de jucării, abia dacă au una sau două. Și cu siguranță s-ar bucura foarte tare să primească și ei măcar o jucărie.

Din multele noastre jucării putem dona și altor copii care nu au, putem aduce un zâmbet și pe chipul lor.

Ăsta este motivul pentru care am ales să vă spun câteva cuvinte despre campania J.O.C. -Jucăriile Operei Comice – o campanie de colectare a jucăriilor din București. Aceasta a fost inițiată cu scopul ca jucăriile colectate să fie donate de către artiștii Operei Comice pentru Copii copiilor defavorizați de la mai multe școli speciale, centre de plasament și orfelinate.

Bucureștenii care doresc să doneze o jucărie, o pot face mergând la sediul instituției (Calea Giulești nr. 16), unde este amplasată o urnă-cadou, disponibilă publicului zilnic, între orele 8:00 și 22:00, până în data de 13 aprilie.

Puteți dona ce jucării doriți și oricâte doriți, cu condiția ca ele să fie funcționale. Nu vrem niciunul dintre noi să ducem o jucărie stricată sau ruptă unui copil pentru că în loc să-i facem o bucurie, putem provoca o dezamăgire.

Și dacă tot vreți să mergeți să donați o jucărie, vă pot spune că în weekendul următor, adică sâmbătă, 8 aprilie, de la ora 17:00, și duminică, 9 aprilie, de la ora 11:00, are loc loc, desigur tot la Opera Comică pentru Copii, în premieră, baletul contemporan “Pinocchio”.

 

Eu sunt Alina și îți mulțumesc că ai venit pe blogul meu.  Dacă vrei să fii la curent cu ceea ce scriu, te rog să dai un like paginii de Facebook a blogului aici sau să te abonezi prin e-mail. Te mai aștept. Cu bine! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *