#Dichisar. Cafea bună, muzică excelentă și un weekend petrecut frumos

Ediția #Dichisar de toamnă are loc în în weekend-ul 8-9 Octombrie, în intervalul 09:00-20:00, în mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii). E o locație tare drăguță și caldă, mie mi-a plăcut foarte mult.

Eu una am în plan să las copilul cu bărbatul la ceva spectacol și să o iau pe mama cu mine la Dichisatr, că e ziua ei săptămâna asta. Și chiar dacă-s mamă, sunt și eu copilul cuiva. Și mi-e tare dor de niște timp cu mama, așa, ca fetele 🙂

Important de precizat este că intrarea este gratuită, evenimentul este postat și pe Facebook, aici https://www.facebook.com/events/973853162714013/

#Dichisar e locul unde vin designeri și creatori români, de care încă nu-ți spune nimeni dar pe care urmează să îi vezi în curând în toate revistele.

#Yumm Edition! O cameră plină cu bunătăți home-made

De lăsat dieta acasă. Weekend-ul asta e cu dulcețuri, brioșe, macaroons și multe alte delicii de devorat fără rușine.

Atmosfera de la #Dichisar îți setează starea de spirit pentru tot weekend-ul. De venit devreme, cu cel puțin o prietenă!

Despre seria de evenimente Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creație românească. Organizate de Breslo.ro, în spirit urban și alternativ, sunt create pentru a da publicului bucureștean ocazia de a-și cunoaște creatorii preferați într-un loc fun și relaxat. Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de creatori tineri foarte atent selecționați + activități extra din zona design, beauty & lifestyle.
poster-dichisar-toamna-2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *