Cum să-ți transformi soțul într-un sistem operațional :)

Vă spun, asta e una dintre cele mai funny chestii pe care le-am citit de ceva vreme. Am avut o zi foarte proastă și nimic nu m-a scos din starea asta de doi bani. Dar citind asta nu am putut să nu râd. Nu știu dacă de la oboseală sau nu, dacă de la starea mea sau nu, dar am râs în hohote.

Vă traduc mai jos textul care mi-a înseninat ziua 🙂 Mi l-a trimis o prietenă, așa ca să nu mă mai vadă încruntată. Varianta în engleză, care sună chiar și mai bine, o găsiți aici

Este vorba despre o femeie care, în glumă, trimite un email la o adresă destinată suportului tehnic, la departamentul de IT, din cadrul unei companii. Atât mailul trimis de ea, dar mai ales răspunsul primit mi se par geniale. Hai, bine, nu or fi geniale, dar amuzante sunt clar. Nici nu contează dacă e pe bune sau nu, ideea mi s-a părut foarte funny. Sper să vă placă și vouă:

”Dragă suport tehnic,

Anul trecut am făcut upgrade la Boyfriend 5.0 cu Husband 1.0 și am observat că unele programe numai rulează la fel de bine, iar sistemul nu mai este la fel de operațional, mai ales în ceea ce privește aplicațiile ”Flori” și ”Bijuterii”, care merg cu mult mai greu acum decât atunci când aveam versiunea Boyfriend 5.0.

Mai mult, versiunea Husbdand 1.0 odată instalată, s-au dezinstalat programe importante precum: ”Romantism 9.5, Atenție 6.5. În schimb au fost instalate automat programele NBA 5.0, FIFA 3.0 și Clubul de Biliard 4.1.

Conversații 8.0 nu mai rulează, iar Curățenie 2.6 face ca sistemul să crape pur și simplu. Menționez că am încercat aplicația Cicăleală 5.3 pentru a rezolva problemele apărute, dar nu am reușit deloc să obțin performanțe mai bune ale sistemului. Ce pot să fac?

Disperata”

Iar răspunsul, așa cum vă spuneam, mi se pare genial :))

”Dragă Disperată,

În primul rând nu uita că Boyfriend 5.0 este un pachet de enterainment, în timp ce Husband 1.0 este un sistem de operare. Ca soluție, îți recomandăm să introduci comanda Lacrimi 6.2 și nu uita sub nicio formă să instalezi la Husband 1.0 aplicația Vină 3.0. Dacă aceste aplicații funcționeză la parametrii normali, Husband 1.0 ar trebui să ruleze automat aplicațiile Bijuterii 2.0 și Flori 3.5.

Totuși, aveți în vedere faptul că utilizarea în exces a aplicațiilor menționate mai sus poate face ca Husband 1.0 să dea erori de tipul Liniște morocănoasă 2.5, Ieșit cu prietenii 7.0, Bere 6.1. Atenție, Bere 6.1 este un program periculos care are ca aplicații preinstalate Gaze și Sforăit Beta.

Indiferent de situație, sub nicio formă nu instalați Soacra 1.0 – aceasta vine la pachet cu un virus care pune control pe toate resursele sistemului. De asemenea, nu încercați să reinstalați programul Boyfriend 5.0. Aceste două aplicații nu sunt compatibile, iar acesta din urmă va face să crape sistemul Husband 1.0.

În concluzie, Husband 1.0 este un program grozav, dar are memorie limitată și nu poate accepta aplicații noi prea repede. Puteți achiziționa un software opțional pentru a îmbunătăți memoria și performanța. Vă recomandăm Gătit 3.0 și Lenjerie sexy 7.7.

Baftă!”

Ei, ce ziceți? Să nu-mi spuneți că nu ați zâmbit măcar 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *