9 site-uri de interes de Black Friday

Aseară scriam la ce să fim atenți de Black Friday,   unde vă spuneam și care este lista mea de cumpărături, dar mărturisesc că până la ora asta, adică 9, eu personal nu am cumpărat absolut nimic, mă enervează foarte tare atunci când site-urile merg atât de greu și recunosc că nu am răbdarea necesară. Eram foarte încântată de ofertele de vacanțe și city break-uri, dar și aici mi-am pierdut repede răbdarea, plus că nu am reușit să mă înțeleg prea repede nici cu bărbatul privind destinația.

Totuși, pentru că eu am aruncat de dimineață un ochi pe câteva site-uri și am văzut lucruri interesante și dacă voi stați mai bine cu răbdarea decât mine, am zis să fac o listuță cu câteva site-uri care mie mi s-au părut interesante. Unele dintre ele funcționează fără probleme, altele întâmpină ceva dificultăți. Am adunat din mai multe categorii, în funcție de ce m-a interesat pe mine.

Jucărie.ro

De curând am descoprit site-ul ăsta, nu știam de el, dar astăzi am văzut că au reduceri destul de mari la jucării și merge destul de bine, iau în calcul posibilitatea de a lua de ei bucătăria pe care și-o dorește Sophie. Nu sunt foarte hotărâtă însă, am văzut că săptămâna viitoare și Lidl va avea o mulțime de jucării tare interesante, dar, ce-i drept nu la reducere.

Noriel.ro

Și cei de la Noriel au reduceri semnificative și la ei se găsesc nu doar jucării, dar și alte produse precum haine, scutece, electronice pentru bebeluși și copii.

Nichiduță.ro și Bestkids.ro

Nichiduță și Bestkids, două site-uri de pe care eu mai cumpăram diverse când era Sophie mai micuță au reduceri destul de mari, dacă sunteți în căutare de produse pentru copii, puteți arunca un ochi la ei.

Vola.ro

Așa cum spuneam, deși o vacanță sau un city break nu intrau pe lista mea scurtă de Black Friday, ofertele celor de Vola m-au făcut să mă mai gândesc încă o dată. Încă sunt în discuții cu bărbatul privind destinația, din păcate am ratat deja oferta cu 9,99 euro pentru Roma care cuprindea 2 nopți de cazare plus bilet de avion dus întors. Oricum, mai au și altele tare tentante.

Dasha.ro

Este un site pentru femei, care are încălțăminte, genți, îmbrăcăminte și accesorii și eu una sunt foarte încântată de el, iar reducerile sunt destul de mari la destul de multe produse. Acesta este site-ul de pe care eu îmi cumpăr deja de câțiva ani încălțămintea, livrarea este rapidă, iar returul gratuit.

dasha-ro

Elefant.ro

E un site cu o mulțime de produse, eu însă aici ajung de cele mai multe ori când caut cărți. Au însă și parfumuri, jucării, cosmetice, accesorii.

eMag

Desigur că toată lumea a auzit de eMag, am intrat și eu în această dimineață, ca în fiecare an au întâmpinat și acum probleme cu serverele, totul se mișcă foarte greu, dar în continuare mă încăpățânez să cred că voi găsi mașina de spălat vase pe care mi-o doresc. La eMag, la Altex sau Flanco, undeva știu sigur că mă așteaptă :). Oricum eMag e de avut în vedere pentru că găsim absolut tot soiul de produse la ei, de la jucării, scutece, electrocansice, cărți, comsetice și până la orice altceva îți mai trece prin cap.

ZOOT

Este un site pe care l-am descoperit cintind-o pe Miruna, abia apoi mi-au sărit în ochi reclamele lor pe alte canale. Mi se pare tare interesant conceptul, poți comanda ce dorești, mergi la cabina de fericire și probezi, iar la final plătești doar ce îți place. Despre promoțiile celor de la ZOOT a scris Miruna aici.

Dacă am omis ceva important sau aveți alte recomandări le aștept cu drag 🙂

3 comentarii la „9 site-uri de interes de Black Friday

 • 18 noiembrie 2016 la 13:12
  Permalink

  Foarte bune recomandările tale, eu deja am făcut o gaură în buget. :)) Și mă tentează tare de tot biletele de avion…

  Răspunde
  • 18 noiembrie 2016 la 13:32
   Permalink

   La bilete de avion m zabovit si eu cel mai mult, dar nu ma inteleg cu barbatu’

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *