luni, februarie 26, 2024
PărințealăRecomand

Back to school din nou sau când nu-ți vine să crezi cât de repede cresc copiii (p)

Miroase deja a ghiozdan de pregătit, a caiete și coperți noi, a vânzoleală în casă dimineața și a pupici din ușa liftului, pe mare grabă. Habar nu am când a trecut și vara asta. Simt, cumva, un pic de nostalgie.

Dar nostalgia și mai mare m-a lovit când am realizat ce copil mare am. Am fost zilele trecute să cumpărăm niște hăinuțe și încălțări pentru școală. Cele mai multe dintre ele, le-am cumpărat din H&M, au reduceri de 20% la departamentul pentru copii.

Cumva, de câte ori ajung la H&M, mă opresc măcar puțin cu privirea la rafturile de bebeluși. Primele hăinuțe ale Sophiei de acolo le-am cumpărat. Mici, fine, din materiale bune. Erau atât de mici și totuși măricele pentru mâna de om care era ea când am adus-o acasă. 

Avem și acum iepurașul alb de pluș. ”Somnorosu’” îl cheamă pe al nostru și are și el deja 8 ani de zile. Încă doarme cu el în pat. Și ăsta este printre puținele lucruri care îmi spun că încă ne mai bucurăm de copilărie. 

Dragul de el, are deja 8 ani si el

Zic asta pentru că atunci când am ajuns în magazin, am realizat ceva. Copila mea a crescut sub ochii mei și eu am rămas în urmă bine. 

Eu mă uitam la bluzițe simple din bumbac, genul 3 la preț de 2, sigur le știți, au materiale foarte bune și sunt mereu practice. La ele, m-am uitat doar eu. 

Ea s-a uitat la bluze și hanorace oversize, dacă se poate până în talie.  Eu mă uitam la Minnie, ea la Hogwarts – Harry Potter. Eu la balerini, ea la sneakers. Și tot așa. 

Mi-am revenit repede însă și am mers pe mâna ei. Își alege hainele de când avea 3 ani, ar fi culmea să am pretenția să i le aleg eu la aproape 9. 

Și chiar am fost foarte încântată de alegerile pe care le-a făcut. Și-a luat câteva lucruri tare drăguțe.  Atât de drăguțe, că minionă fiind, mă bate gândul să-mi iau și eu vreo două identice cu ale ei. Mă încadrez la 12-14 ani 🙂 Deci, în curând, am cam putea purta aceleași haine.

Vă pun poze, să vedeți ce și-a ales. După ce am ajuns acasă, am mai făcut o ședință foto în fața oglinzii din camera ei. Cum altfel?

Mi-a plăcut mult fustița asta, nu știu dacă aș găsi și mărimea mea, nici cum mi-ar veni. Poate o să mă bucur doar uitându-mă la încântarea ei. Bluzița din bumbac cu guler dantelat a fost ideea mea, apoi a decis că e frumoasă, deci și-a luat-o.

La fel de mult mi-a plăcut și cardiganul oversize tricotat, merge de minune în diminețile puțin răcoroase ce vin. Materialul e tare plăcut la atingere. 

Hanoracul a fost ales după ce a eliminat mai multe variante, dar cică se potrivea de minune și cu fusta, și cu pantalonii.

Pantalonii și i-a luat kaki, cică știe ea că se poartă culoarea asta. 

Cu încălțările a fost mai greu, erau multe modele, până la urmă și-a ales niște sneakers. Chiar drăguți. Și, bineînețeles, să meargă bine cu restul lucrurilor. Nah, mi se pare corect. 

Copiii noștri cresc! Și mi-e așa dragă cum a crescut și am inima strânsă în același timp. Aș opri măcar un pic timpul în loc. 

Totuși, doamnelor și domnilor, începe școala! 

Așa că, dacă mergeți și voi la H&M și nu sunteți încă înscriși ca membri în Programul de Loialitate, vă puteți înscrie foarte simplu pe site-ul H&M sau din aplicația de mobil.  Doar membrii au reducerea de 20% la departamentul de copii, în perioada 04 – 07 septembrie, în magazinele fizice și între 08-12 septembrie și online.

Aveți de unde alege, sunt haine, încălțăminte și accesorii drăguțe, pe toate gusturile, din materiale bune, la prețuri decente. Așa că spor la cumpărături! Chibzuit, că nouă ne sclipeau ochii la mult mai multe lucruri decât am fi avut nevoie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *