marți, februarie 27, 2024
Recomand

”Mami, ce-i al tău e și al meu, ce-i al meu e doar al meu!” (p)

Sunt deja vreo doi ani, dacă nu cumva mai bine, de când Sophie îmi tot încearcă produsele cosmetice. Ba o cremă de mâini, ba o apă micelară, ba un fard de ochi sau de obraz, dar mai ales rujurile, gelurile de duș și cremele de corp.

Bine, de rochii și pantofi cu toc nu mai vorbesc! Pe alea le tot probează de când avea 3 ani. Și abia așteaptă să poarte 37 la picior, ca să-mi ia tocurile. Slavă cerului că e abia la 33. 

Dar dacă deocamdată folosirea pantofilor și a produselor de machiaj se limitează la momentele de joacă și maimuțăreală și nici nu intră în calcul mai mult de atât, mărturisesc că de ceva vreme  m-am uitat prin magazine după produse cosmetice pe care să le folosim la comun. Asta pentru că nu doar ei i-au plăcut produsele mele, dar și mie mi-au plăcut tare mult cele speciale pentru copii, pentru că sunt mai delicate cu pielea. Iar pielea mea e destul de sensibilă, adesea foarte uscată și de multe ori reactivă. Nu orice mi se potrivește. 

De obicei folosesc creme intens hidratante, altfel risc ca fața mea să se irite și să aibă un aspect tare neplăcut, să apară chiar descuamare. Cu atât mai mult iarna, când este și important ca pielea să fie puternic hidratată. 

Niciodată nu mă spăl pe față cu săpun, iar cremele pe care le folosesc conțin de obicei acid hialuronic, glicerină, ceramide și sunt adaptate pielii sensibile cu tendință atopică. 

La fel și pentru copilă, caut de obicei produse adaptate pielii sensibile, cu tendință de uscare. Și nu ezit să le folosesc și eu. 

Așa că în momentul în care am descoperit brandul Mixa, cel mai nou brand din portofoliul L’Oréal România, am zis că gata! Asta este pentru noi! E ca și cum cineva mi-ar fi citit gândurile și au ajuns fix la mine produse pentru piele sensibilă, special concepute să fie folosite și de copii și de adulți. In plus, toate produsele din portofoliul Mixa sunt testate pe pielea sensibilă, formulate sub control dermatologic, hipoalergenice.

Mă gândeam să vă povestesc care dintre produsele încercate mi-a plăcut mai mult, dar nu aș putea să mă hotărăsc.

Am încercat uleiul calmant de curățare pentru corp și păr, destinat pielii cu tendință atopică. E foarte plăcut, hidratant și nu are parfum. Tot foarte hidratant și fără parfum este și balsamul calmant de corp pentru piele uscată, cu predispoziție atopică și sensibilă. Lasă pielea fină și catifelată la atingere, iar disconfortul pielii sensibile este atenuat. Puteți să descoperiți mai multe detalii aici.

Mi-a plăcut mult uleiul spumant pentru duș și baie, are un miros delicat și îmbietor și e de asemenea foarte hidratant. Este perfect pentru un moment de joacă la baie, datorită faptului că face multă spumă și este ușor de clătit. Un mare plus îl are faptul că este hipoalergenic. Puteți să aflați și despre el mai multe detalii aici.

Ce a fost o surpriză pentru noi e apa micelară Very Pure concepută special să fie folosită de mame, dar și de copii. Că tot vă spuneam că ne maimuțărim cu produsele de machiaj, cu rujuri și farduri, un astfel de produs special pentru curățare a venit la marele fix. Ce mi-a plăcut la ea este că nu are parfum sau alcool etilic și nu necesită frecare la îndepărtarea machiajului. În plus, este concepută cu 99.6% ingrediente de origine naturală.

rpt

Iar ce am păstrat doar pentru mine a fost crema hidratanta cu Acid Hialuronic și 10% Glicerină, Hyalurogel Rich. L-am folosit câteva zile și tenul meu îmi mulțumește, fiind vizibil mai catifelat. Mai ales că în ultima perioadă e foarte uscat, sensibil și cu tendințe serioase de înroșire.

Mixa

Dacă vă surâde ideea să încercați produsele Mixa, am și o veste bună pentru voi, în perioada 1- 31.12.2021, le puteți găsi în Farmacia Tei și Bebe Tei cu 20% reducere la toate produsele de îngrijire și curățare a tenului.

Voi aveți produse pe care le folosiți împreună cu copiii? E pe principiul împărțim în familie sau e ca și la noi, câteodată, adică ”mami, ce-i al tău e și al meu, ce-i al meu e doar al meu?” 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *