Top 3 cele mai apreciate articole despre copii

Zilele trecute, așa ca de început de an, am răsfoit să văd care sunt cele mai citite articole de pe blog, care au primit cele mai multe like-uri și au avut cele mai multe share-uri.

Am făcut acest lucru, la frumoasa inițiativă a Zinei de la gokid.ro, care a adunat cele mai apreciate articole de parenting.

Uitându-mă deci în statistici, nu am putut să mă rezum la un singur articol, așa că am selectat câte 3 articole din aproape fiecare categorie și am făcut un top. Astăzi top 3 cele mai apreciate articole despre copii. Aceste articole au fost citite de peste 100.000 de ori, au peste 20.000 de like-uri și share-uri.

Locul 1, – în categoria celor mai apreciate articole despre copii îl ocupă – Singurul remediu eficient împotriva colicilor. Testat de mine

Este un articol de care eu chiar sunt mândră. Nu este un articol în care recomand medicamente împotriva colicilor, eu nu recomand medicamente de niciun fel pe acest blog, nu sunt medic. Povestesc experiența mea din primele zile, primele săptămâni, primele luni, în care am realizat că toate medicamente din lume nu pot compensa cel mai natural și firesc remediu la plânsetele copilului atunci când este abia ieșit din burta mamei.
http://fricidemamici.ro/index.php/2015/10/01/singurul-remediu-eficient-impotriva-colicilor-testat-de-mine/

 

Locul 2 –  Crizele de furie și de plâns ale copiilor. Ce facem cu ele

Este un articol pe care l-am scris după o perioadă foarte grea din viața mea de mamă, în care am făcut multe greșeli luându-mă după sfaturile din stânga și din dreapta. Au fost momente când aveam impresia că orice aș face nu pot fi o mamă bună, orice aș face nu reușesc să o scot la capăt cu crizele de plâns ale copilului, cu tăvălitul pe jos și toate aceste momente dificile. Asta până am realizat că se pot calma toate aceste crize dacă dai vălul de pe ochi, dai deoparte sfaturile și își asculți mintea și sufletul de mamă.
http://fricidemamici.ro/index.php/2015/11/25/crizele-de-furie-si-de-plans-ce-facem-cu-ele/

 

Locul 3- Cum mi-am lăsat copilul fără protecție în fața unui străin

Este de departe cel mai shareuit articol de pe blogul meu din toate timpurile. În urma lui am primit o mulțime de mesaje din cele mai diverse. Povestea în sine a fost o revelație pentru mine, am realizat foarte multe lucruri, m-am simțit vinovată o perioadă, dar am realizat care trebuie să fie cu adevărat atitudinea mea în fața persoanelor care calcă intimitatea copilului meu. Dacă nu l-ați citit, fie că aveți copil mic sau mai mare, fie că aveți copil sau nu, vă recomand să-l citiți.
http://fricidemamici.ro/index.php/2016/05/10/cum-mi-am-lasat-copilul-fara-protectie-in-fata-unui-strain/

Dacă nu le-ați citit, vă recomand din suflet să le citiți, poate vă plac sau poate le găsiți utile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *